SOJU BAR

SOJU BAR Heerlijke gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 80 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Soju Bar. Meer weten? Ontdek meer

11 jul 2022 om 22:10 Heerlijk ! Lekkere krokante kip! En de patatjes waren ook super
30 jun 2022 om 19:16 Gebakken zoetpittig kip was binnen niet helemaal goed gaar, nog rossig. Kimbap is beetje smaakloos.
29 jun 2022 om 15:37 relation cost/quality = expensive!
9 mei 2022 om 18:13 OMG thee food was sooo good!!!fast delivery,everything was warm and delicius!!
7 apr 2022 om 10:28 Ondanks de regen en wind prima op tijd Kip was super, de bowl wat minder
23 jan 2022 om 20:49 Guilty pleasure was tot nu toe altijd KFC, maar de kip van Soju blijkt nog veel lekkerder! Gaan we zeker regelmaat bestellen vanaf nu
22 jan 2022 om 20:06 Heerlijk, maar wat duurde de bezorging onwijs lang. Gelukkig had ik nog geen honger toen ik het eten bestelde...
21 jan 2022 om 22:02 Snelle bezorging. Ik weet wat lekker eten is.. ik heb jaren niet zo heerlijk gegeten.. beste restaurant van Rotterdam.
20 jan 2022 om 22:30 Eten was heerlijk. Netjes verpakt en warm. Bezorgtijd was aan lange kant, verwachting was een uur maar werd ruim 1,5 uur.
19 jan 2022 om 20:25 Delicious as always
15 jan 2022 om 19:44 Super lekker en vlot bezorgd.
14 jan 2022 om 21:06 Top!