SOJU BAR ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 273 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Soju Bar Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2024 om 22:33 Bestelling duurde te lang 105 minuten
15 jun 2024 om 23:10 Eten was niet meer zo warm, maar verder wel top. Smaken iets aan de zoete kant. Bezorging duurde erg lang waarschijnlijk door beschikbaarheid bezorgers.
8 jun 2024 om 19:02 Heerlijk gegeten!
31 mei 2024 om 20:34 2 uur gewacht op ons eten omdat er geen beschikbare bezorgers waren!!!! En wel 6 euro in rekening brengen voor de bezorging!!! Klantenservice geprobeerd in te schakelen en 0 reactie! Echt schandalig!!
29 mei 2024 om 21:56 Heerlijk, goed verpakt. Lekker nog warm en smakelijk.
29 mei 2024 om 0:26 Het kwam na zo lang allemaal super koud aan. Zo jammer bijna 50 euro betaald voor niks
24 mei 2024 om 20:04 Erg lekker ! In het restaurant wel echt veel lekkerder en helaas waren ze de saus op de onion lover vergeten :(
22 mei 2024 om 19:40 Altijd lekkere kip, in de zak zocht ik die side salade maar die zat dus in de doos bij de kip. Helemaal onder de marinade...weg moeten gooien, superzonde!
20 mei 2024 om 20:25 We hebben kip besteld, deze is van goede kwaliteit. Verder mag de bezorgtijd wel verminderd worden.
20 mei 2024 om 14:51 They forgot to include go to hell sauce 2nd time. Crappy fries no longer than 2-3 cm each. Shame… So expensive but so lousy service and quality
19 mei 2024 om 17:18 I ordered a 12 piece chicken, but there where only 9 pieces inside when i received it.
4 mei 2024 om 21:11 Eten is altijd goed, maar bestel niet via dit platform. Gerecht van €20 ontbreekt na ruim 2 uur wachten… service is het terugstorten van het bedrag van het gerecht. Zit je dan zonder eten.